Luleå Bed & breakfast

Vi tar emot bokningar fram till 18:00 samma dag som incheckning. Incheckning från kl. 14:00. Utcheckning senast kl. 11:00 på avresedagen, lämna nyckeln i rummet när ni åker.

Kök

Det går bra att värma mat i micron, men man får inte laga mat här. Det finns ett kylskåp för er gäster, hyllan har samma nummer som ert rum. För allas trivsel lämna köket rent efter dig. Torka av bord och bänkar, torka ur micron efter användning och sätter in disken i diskmaskinen. Sortera gärna dina sopor.

Brand

Det är förbjudet att röka eller att ha ljus inne på hela anläggningen. Nödutgångar finns vid huvudentrén, i köket samt nere i källaren. Brandsläckare finns i köket, korridoren och i källaren. På en tavla i korridoren står det var återsamlingsplatsen är vid brand.

Städning

Hos oss ingår alltid städning i priset. För gäster som stannar lite längre så städar vi rummet en gång i veckan.

Vid avbokning eller utebliven ankomst

Om du avbokar eller ändrar bokningen minst 3 dagar före ankomstdatum, debiteras ingen avgift. Vid senare avbokning debiteras rumshyran. Vid utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen.

Djurvänligt

Hos oss är även husdjur välkomna men de får inte vistas i sängen. Glöm inte att meddela oss vid bokningstillfället om ni har husdjur så vi kan ta hand om er på bästa sätt.

Priset för din kompis är 200 kr.

Tv-kanaler

Vi har ett utbud av 13 tv- kanaler.

Internet

Vi erbjuder samtliga gäster gratis trådlöst internet. Ni får inloggningsuppgifter vid incheckning.

Vad ingår i priset?

Frukost: Den tar våra gäster själv ur kylskåpet, en gång om dagen.

Kaffe och te finns tillgängligt dygnet runt. Sängkläder och handdukar ingår också i priset.

Gästtvätt

Tvättmaskin finns att utnyttja vid behov. Prata med oss innan.

För allas trivsel

Tänk på att det även bor andra personer här i huset, så var vänlig visa hänsyn efter kl. 22:00. Icke boende gäster är tillåtna fram till 21:00 om inget annat är överenskommet.

Skada orsakad av kund

All eventuell skadegörelse eller sanering som uppstår på rummet eller i gemensamma lokaler under kundens vistelse debiteras kunden utan förvarning.